info@schreuder-natuurgeneeswijzen.nl

Vraag nu een E-consult aan via onze website.

Bent u niet in de gelegenheid om op korte termijn naar de praktijk te komen of heeft u een dringende vraag? Vraag dan een E-consult aan via de knop hieronder. Wij proberen binnen 24 uur telefonisch contact met u op te nemen en zullen dan uw aanvraag in behandeling nemen.

Over het E-consult

We proberen binnen 24 uur, na versturen van het formulier, telefonisch contact met u op te nemen (op werkdagen) en uw vraag te beantwoorden. Het E-Consult is geen vervanging van een consult in de praktijk en duurt maximaal 15 minuten. Een afspraak in de praktijk verdient de voorkeur omdat een “live” gesprek, wederzijds, meer duidelijkheid verschaft.

Een gediplomeerd natuurgeneeskundig- en orthomoleculair therapeut zal uw klachten en verdere informatie van uw formulier analyseren en vervolgens contact met u opnemen. In dat gesprek krijgt u een natuurgeneeskundige visie op uw klachten en vragen. Tevens krijgt u voedingsadvies, zo nodig lifestyle advies en advies over het gebruik van supplementen (kruiden, supplementen, tincturen enz.). Via onze webshop kunt u eenvoudig de geadviseerde producten bestellen. 

In een uitzonderlijk geval kan het zijn dat de therapeut beoordeelt dat de door u voorgelegde problemen beter in de praktijk te behandelen zijn. Een bezoek aan de praktijk zal u dan worden geadviseerd. De keuze is aan u. Kiest u toch voor het telefonisch advies, dan krijgt u dat natuurlijk.

Hoe werkt het?

Privacy

Voor het versturen van uw E-Consult maakt u een persoonlijk account aan. Uw formulier wordt versleuteld verstuurd en wordt opgeslagen in een beveiligd patiënten bestand. Alleen u kunt met uw wachtwoord bij uw account.

Kosten

De kosten voor het E-consult bedragen € 35,- deze kan u voldoen via het betaalsysteem. U ontvangt automatisch uw factuur in uw account.

Disclaimer

Zoals eerder aangegeven verdient een bezoek aan de praktijk altijd de voorkeur omdat een “live” gesprek, wederzijds, meer duidelijkheid verschaft. 

 

Met uiterste zorgvuldigheid zal de therapeut uw informatie analyseren. Alle kennis zal worden ingezet voor een zo compleet mogelijk advies.

Schreuder-geneesmiddelen

MENU

Praktijksluiting

Vanaf 25 december 2023 t/m 7 januari 2024 is de praktijk gesloten.

 

Op donderdag 28/12 en 04/01 tussen 9.00 – 13.00 is Nick Schreuder telefonisch bereikbaar voor het maken/wijzigen van afspraken of advies op 035-5416321

Bestellen

kan eenvoudig en snel via www.schreuder-natuurgeneesmiddelen.nl

Afhalen

kan op afspraak door te mailen naar info@schreuder-natuurgeneeswijzen.nl of te bellen op donderdag tussen 9.00 – 13.00 op 035-5416321.

Contact met jeroen

Jeroen Schreuder is tijdens de praktijksluiting bereikbaar via  info@schreuder-natuurgeneeswijzen.nl en probeert binnen 24 uur te reageren, dit kan echter wat langer duren dan normaal. 

 

Bedankt voor uw begrip en wij wensen u prachtige feestdagen en een gezond en spetterend nieuw jaar. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Schreuder Natuurgeneeswijzen