info@schreuder-natuurgeneeswijzen.nl

info@schreuder-natuurgeneeswijzen.nl

Over onze praktijk Schreuder natuurgeneeswijzen

Ieder mens heeft een natuurlijk genezend vermogen. Dat is het uitgangspunt van de natuurgeneeswijzen. Op onze website vind je informatie over onze behandelingen, de locaties of neem je eenvoudig contact op via ons formulier.

Over de praktijk

Over de familie Schreuder

De praktijk is in 1958 opgericht door N. Schreuder sr. en voortgezet door zijn zoons Arie en Jeroen Schreuder. De praktijken worden tegenwoordig door Jeroen Schreuder gevoerd, ondersteund door zijn vrouw Rianne, zijn zoon Nick en secretaresse Renate Vos.

Kennis in therapie
Er is veel kennis over de diverse natuurgeneeswijzen, ze hebben een vakopleiding gevolgd en ervaring opgedaan in: Natuurgeneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde, klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI), fytotherapie (klinische homeopathie) en heilmagnetisme.

Al meer dan 60 jaar voelt Schreuder Natuurgeneeswijzen voor velen vertrouwd. We beoefenen van oudsher bekende geneeswijzen die hun oorsprong vinden in de natuur.

De natuurlijke geneeskunde heeft zich allang een blijvende plaats verworven in de gezondheidszorg. Geen wonder, want zij wordt beoefend volgens hoge, professionele normen. Zo werken onze behandelaars vanzelfsprekend ook. Daarom zijn we aangesloten bij de Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de natuurlijke geneeskunst (NWP) en bij de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG).

Wat wil dat zeggen?
De leden werken volgens een strenge beroepscode. Aan de leden worden onder meer hoge opleidings, na- en bijscholingseisen gesteld. Als men daar aan voldoet, ontvangt men een praktijklicentie. Voor u is dat een kwaliteitsgarantie en voor een aantal zorgverzekeraars een reden om onze consulten te vergoeden. Voor klacht en tucht recht zijn we aangesloten bij de KAB en RBCZ.

Onze mederwerkers

Bekijk hier ons team

Jeroen Schreuder

Therapeut

Rianne Schreuder

Medewerker

Nick Schreuder

Medewerker en Therapeut in opleiding

Renate Vos

Medewerker

Bestel al je producten via onze eigen webshop.

Nieuw! Vraag nu een
E-consult aan via de site.

Je vind ons op 4 verschillende locaties.

Onze praktijk bestaat al meer dan 60 jaar.

Schreuder-geneesmiddelen

MENU